با سلام خدمت دوست عزیز
شماره قبضی که برای کارتتون صادر شده و زمان تحویل به گارانتی رو اعلام بفرمائید برای پیگیری بیشتر کارت شما .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Avajang e-Support
با سلام خدمت دوست عزیز
شماره قبضی که برای کارتتون صادر شده و زمان تحویل به گارانتی رو اعلام بفرمائید برای پیگیری بیشتر کارت شما .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پیگیری شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کالا رو برای بار دوم امروز از شهرستان ارسال کردم
شماره رسیدی که به من دادن امروز : 458
تاریخ : امروز 13 بهمن 93
alksdj (02-02-15), AMD>INTEL (02-02-15), M3RS4D 50062 (02-02-15), Shahryar (02-02-15)
Avajang e-Support
هدف مجموعه آواژنگ رضایت شماست . اینطور موارد تو پروسه های کاری پیش میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شماره قبض توسط آواژنگ به شما داده شده است یا نمایندگی که تحویل دادید .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاسگزارم بزرگوار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شماره قبض رو نماینده آواژنگ که در شهرستان است به من داده
من از زمانی که سوکت 478 داشتم از گیگا استفاده میکردم و کاملا راضی بودم
حتی اکثر قطعاتی هم که داشتم گیگا بوده فکس مودم و ..
ولی سر این گرافیک و این مشکلاتش
حقیقت با توجه به اینکه ارتقای سیستم رو در پیش دارم در انتخاب محصولات گیگا کمی دچار تردید شدم
alksdj (02-02-15), AMD>INTEL (02-02-15), Avajang (02-02-15), M3RS4D 50062 (02-02-15), Shahryar (02-02-15)
Avajang e-Support
دوست گرامی مشخصات کامل به همراه شماره پیگیری که آواژنگ برای کارت شما صادر کرده است رو برای من پیام خصوصی کنید تا رسیدگی کنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks